TVT Superlive Plus

H.265 DVR Series
H.265 DVR Series
February 5, 2019
Wireless tehnologija unapređuje pametnu sigurnost
Wireless tehnologija unapređuje pametnu sigurnost
June 4, 2019

TVT Superlive Plus je izuzetna aplikacija za video nadzor koja na lak način omogućava praćenje snimaka na daljinu kao i informacija o pametnim,alarmnim funkcijama ,te omogućava korisnicima uvid u status njihove sigurnosti u svakom trenutku.

Sa interaktivnim dizajnom, potpuno novim interfejsom i operacijama dostupnim putem samo jednog klika, Superlive omogućava njegovim korisnicima veoma prijatno iskustvo. Štaviše, korinici mogu jednostavno dodavati i deliti uređaje skeniranjem QR koda.

KARAKTERISTIKE

DODAVANJE LICA U BAZU PODATAKA

Uslikajte lice I potom uđite u Corresponding Information gde će te zatim snimiti vasa podešavanja. Slika će biti sačuvana u bazu podataka lica na NVR-u ili serveru.

PRETRAGA PO SLICI

Uslikajte sliku, zatim podesite sličnosti kao i početno i završno vreme, i pronađite slike i video željenog lica.

PPRETAGA PO IMENU

Lice takođe može biti pronađeno i pomoću imena. Unesite ime za željeno lice I omogućite uslove za pretragu slika i snimaka.

P2P

TVT P2P serveri u funkciji su na više kontinenata što garantuje brzinu i stabilnost protoka informacija.

AUTOMATSKA KONEKCIJA

Ova opcija je unapred podešena kako bi sistem mogao automatski da se poveže sa svim uređajima na listi sa servera i uspostavi pristup i prikaz slike veoma brzo. Ukoliko je povezano više od 32 uređaja system će vas opomenuti da onemogućite ovu opciju, međutim, korisnici će moći ručno da pretražuju veliki broj uređaja (i preko 100, na primer) sa liste na serveru što će omogućiti vašem telefonu normalan rad bez kočenja.

ALARM PUSH

Korisnik će biti obavešten u koliko dođe do aktivacije alarma usled reakcije senzora pokreta ili pametnog događaja. Putem Alarm Push notifikacije korisnici mogu istog momenta proveriti trenutni prikaz ili vratiti snimak kao i ručno aktivirati alarmni uređaj. Ukoliko koristite opciju prepoznavanja lica, moći će te da pogledate i sliku lica.

ZVUČNA INTERAKCIJA

Dozvoljena je audio interakcija između aplikacije i IPC-a što je veoma dobro za predostrožnost.

FISHEYE

Podržano je demaskiranje i upravljanje Fisheye opcijom.

Kao profesionalna aplikacija za video nadzor, Superlive Plus primenjuje naprednu tehnologiju hardwera za interpretaciju, optimizujući tako upotrebu resursa što za posledicu ima to da su prikaz i playback značajno poboljšani.

Kao dodatak tome, sa pametnom i samoprilagodljivim načinom strimovanja, ova aplikacija na najbolji način uspostavlja ravnotežu između kvaliteta slike, intepretacije i brzine protoka informacija.
Npr.1-split režim podržava master stream, 1080P ili više, 9-split režim sa sub-streamom CIF ili D1.

H.265 INTERPRETACIJA

H.265 INTERPRETACIJA je podržana.

PRIKAZ VIDEA SA SD KARTICE

Podržano je pretraživanje snimljenih video snimaka sa SD kartice IP kamere.

PTZ KONTROLA

Dostupna je za speed dome-ove i motorizovane IPC.

ŠIROKA KOMPATIBILNOST

Pozdržavaju je verzije Androida od 5.0 i novije, kao I verzije IOSa 10 i novije.

QR PRIJAVA KVARA

Ukoliko dođe do problema sa softverom možete skenirati QR kod i poslati ga stručnjacima za tehničku podršku. Olakšana je identifikacija problema i ubrzana procedura rešavanja.

DELJENJE

Korisnici mogu putem Starlive-a da dele informacije o video nadzoru nafacebook-u, Whatsapp-u i ostalim drušvenim aplikacijama.