Kompanija

SysTeh je kompanija koja se bavi uvozom i distribucijom profesionalne tehnike,opreme i sistema za IP CCTV,Analogni video nadzor,Komunikacione i mrežne opreme, Kontrole pristupa, Protivprovalnih sistema,Sistema za dojavu požara,Profesionalne audio tehnike.

Poslovne aktivnosti kompanije podeljene su u dva segmenta:
– SysTeh Security Systems – uvoz, prodaja i servis profesionalne opreme za CCTV, dojavu požara i protivprovalu, kontrolu pristupa, računarske mreže, interfonske i video interfonske sisteme, alarmne sisteme za automobile i auto elektroniku najpoznatijih svetskih proizvođača.

– SysTeh konsalting – izrada idejnih rešenja,dizajn i projektovanje sistema tehničke zaštite (IP,CCTV, dojava požara, kontrola pristupa, ozvučenje,protivprovalni sistemi) i komunikacija (LAN, interfonski sistemi i telefonija).

SysTeh pruža kompletnu podršku i servis u toku i nakon perioda garancije, kao i pomoć pri razvoju i unapređenju postojećih sistema.

Od 2007 kompanija poseduje sertifikat ISO 9001:2000 kao potvrdu kvaliteta

Istorija

SysTeh je osnovan 1993. Kompanija je započela posao uvozom i distribucijom alarmnih sistema za automobile i auto elektronike. Stečena profesionalna iskustva, klijenti, poverenje partnera i proizvođača i razvijena mreža distributera,pomažu nam da unapredimo poslovanje u oblasti tehničkih sistema sigurnosti. Kompanija SysTeh je specijalizovana za IP CCTV kamere,alarmne sisteme,sisteme dojave požara,kontrole pristupa i komunikacija.
Danas se razvijamo u dva pravca. Pored uvoza i distribucije profesionalnih sistema, SysTeh pomaže arhitektama,projektantima i inženjerima u dizajnu i izradi komplektnih rešenja tehničke zaštite, sistema signalizacije i dojave,ispunjavajući i najkomplikovanije zahteve kupaca i investitora.

Filozofija

Naša filozofija je isporučiti inovativne proizvode, napravljene po meri rešenja koja zadovoljavaju zahteve klijenata odgovaraju svim izazovima kojima sistemi tehničke zaštite treba da odgovore.

Razumemo važnost verodostojnosti i pouzdanosti u poslovanju i zato je komunikacija sa našim partnerima i klijentima otvorena i iskrena.Trudimo se da uvek isporučimo najbolje rešenje po najpovoljnijoj ceni.

Naša posvećenost klijentu ne završava se prodajom.Obezbeđujemo tehničke konsultacije, kompletnu podršku i kvalitetnu uslugu našim klijentimatako da je iskorišćenost kvaliteta i prednosti ugrađenih sistema maksimalna.

Strategija

Glavni i strateški prioritet SysTeh-a je stalno poboljšanje konkurentske snage preduzeća na tržištu.
Sledeći ovu strategiju ulažemo u razvoj,edukaciju i raznovrsnost proizvoda,sledimo inovativne tehnologije i nudimo najsavremenije sisteme tehničke zaštite. Naši stručnjaci daju tehnologiji dodatnu vrednost kroz kvalitetnu uslugu tehničke podrške i konsultacije. Kompanija usvaja prakse i sisteme za kontrolu kvaliteta sa dokazanom pouzdanošću.

Puna pažnja usmerena je na odnose sa našim partnerima i dobavljačima, sa ciljem uspostavljanja i održavanja otvorene i dugoročne saradnje sa svakim od njih. U tu svrhu,obezbeđujemo inovativne proizvode,dobar marketing,profesionalnu tehničku podršku ili ukratko:bezbednost,sigurnost i bezbrižnost koje su neprocenjive.