Namenski server za CCTV visoke definicije

TVT DIGITAL A300-MTC-E
June 22, 2022
Nove TVT panoramske IP kamere
August 11, 2022

SYSTEH JE U SARADNJI S KOMPANIJOM TVT DIGITAL, POČETKOM 2022. PREDSTAVIO SERVER ZA UPRAVLJANJE RAZVIJEN ZA PRIMENU U BEZBEDNOSNOM VIDEO-NADZORU NAJVIŠEG SIGURNOSNOG NIVOA.

Softverska platforma zasnovana je na već poznatom TVT NVMS-u 2.0 instaliranom pre isporuke i to na Intelovom hardveru koji je podržan pouzdanim Linux OS-om. Kombinuje upravljanje, pregled snimaka i inteligentnu videoanalitiku. Zbog malih gubitaka, jednostavne instalacije i održavanja, fleksibilnog proširenja, moćnih performansi i visoke pouzdanosti može da ispuni najviša očekivanja korisnika bezbednosnih sistema male i srednje veličine.

“Sve u jednom” server

Hardver servera A400-MTC-E, u kojem dominira procesor IntelCore i5 sa 8 GB DDR4 memorije i integrisanom Graphics 530, smešten je u kućište dimenzija 488mm (š) × 45 mm (v) × 432 mm (d), što ga
čini savršenim za brzu i jednostavnu montažu u rek orman. Ako se tome pridoda ugrađena NVMS 2.0 Standard (STD) verzija softvera s podrškom za 1024 kanala i 128 uređaja različitih kapaciteta, kao i ultrastabilan i pouzdan Linux operativni sistem Ubuntu 18.04, dobijamo izvanrednu kombinaciju hardvera i softvera koji uz bogat i kvalitetan eksterni interfejs, uključujući HDMI, VGA, USB 2.0/3.0 i audio ulaz/izlaz, čine ovaj server krajnje pouzdanim i vrlo upotrebljivim u već pomenutim zahtevnim aplikacijama. Na osnovu navedenog dizajna i tehničkog rešenja, jasno je da korisnik dobija server za videomonitoring s moćnim funkcijama, lakim za upravljanje i neverovatno pogodnim za uštedu prilikom instalacije, koji je i krajnje pouzdan i jednostavan za održavanja u eksploataciji. Maksimalni odlazni propusni opseg je 256 Mbps s podržana 64 online korisnika. Podržani protokoli su SDK, ONVIF, RTSP i NAT2.0. Pored integrisanog sistemskog HDD-a MSATA SSD 128GB, moguće je dodati dva 3,5-inčna SATA hard diska maksimalnog kapaciteta 8 TB.

Moćne AI funkcije

TVT softver NVMS 2.0 Standard ugrađen u A400-MTC-E može podržati sve snažne AI funkcije kao što su prepoznavanje broja tablica, brojanje ciljeva, fleksibilno prepoznavanje lica (nadzor lica, detekcija ljudi, perimetarska zaštita), merenje temperature i mnoge druge. Stabilan i pouzdan Linux OS i Graphic 530 kao podrška snažnoj Intelovoj hardverskoj platformi omogućava da A400-MTC-E s NVMS 2.0 podržava 1024 kanala s mogućnošću dekodiranja 7ch 8 MP, 11ch 5 MP, 14ch 4 MP, 24ch 1080P ili 33ch 720P s odlikom velike pouzdanosti u dugoročnoj eksploataciji.

Tipične primene

A400-MTC-E se može koristiti u širokom spektru objekata i CCTV rešenja kao i za različite scenarije video-analiza. Server nema ograničenja kada su u pitanju HD snimači, IP kamere i rekorderi kao i hibridna rešenja. Pogodan je za monitoring video-nadzornih sistema u školama, šoping-centrima i na pumpama, kao i nadzor nad kamerama i snimačima u javnim ustanovama, objektima stanovanja, za nadzor trgova i parkova i ostalih sistema koji se sastoje od najviše 128 uređaja i do 1024 kanala. Maksimalna potrošnja uređaja ne prelazi 100 W.